Jonge nabestaanden gezocht voor onderzoek

Geplaatst door:

Werkgroep Verder wil in samenwerking met Cera en Artevelde Hogeschool de ondersteuningsbehoeften van jonge nabestaanden na zelfdoding (tussen 15-21 jaar) en hun vrienden in kaart brengen. Het project bestaat uit drie pijlers waarvan we de eerste nu lanceren: een online enquête.

We nodigen je uit om de online bevraging in te vullen of deze door te geven aan personen die passen binnen onze doelgroep. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Alle antwoorden blijven anoniem en zullen vertrouwelijk verwerkt worden. Jouw ervaringen helpen ons bij het creëren van een passend aanbod!

Naast deze enquête loopt er ook een actieonderzoek. Hierin bieden we een groep jongeren enkele tools aan (chat, forum, emailservice, gesloten Facebookgroep, ...) en onderzoeken we wat er nodig is om deze optimaal te laten werken voor jonge nabestaanden en hun vrienden. Aarzel niet om ons te contacteren als je zelf aan dit onderzoek wil meewerken of als je een jongere kent die tot de doelgroep behoort.

Indien je nog verdere inlichtingen wenst, kan je ons contacteren via info@werkgroepverder.be of via sara.vanrossem@passant.be; 016/60 99 99.

© Zelfmoord1813 - disclaimer